Ik ben freelance!

Het wonder is geschied! Het wonder is geschied! Mijn pen is nat en het regent niet!

Ja meisjes en jongens, het is misschien een brave versie van het gekende rijmpje uit De helaasheid der dingen, maar ik scandeer het hier toch met de nodige vrolijkheid.

Mijn zelfstandigenstatuut is een feit. Naast mijn vaste functie als Documentation Writer bij SD Worx, ga ik in bijberoep al officieel op zoek naar opdrachtgevers, klanten en projecten. Vanaf januari wordt dat automatisch mijn enige en aldus hoofdberoep en waag ik me aan de échte sprong.

Dus nog op zoek naar iemand met een vlotte (of natte) pen? Contacteer me via “Schakel mij in“!

Een gedachte over “Ik ben freelance!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s